Het Nationaal Jeugd Musical Theater houdt audities voor Ja Zuster, Nee Zuster!

Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert: Ja Zuster, Nee Zuster! Dé musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink

Het rusthuis van zuster Klivia ligt onder vuur. Buurman Boordevol, ofwel, zoals de papegaai hem noemt “de Boze Buurman’’, doet er namelijk alles aan om de zuster en haar inwoners het huis (dat hij zelf aan hen verhuurt!) uit te werken. Hij doet ‘s nachts geen oog meer dicht: ‘’Een rusthuis vol herrie is het!’’ Zuster Klivia en haar inwoners (Jet, Job, Bobby, Bertus, de Ingenieur en Gerrit de dief) belanden in de meest absurde situaties om er voor te zorgen dat hij zijn zin niet krijgt.

Een musical met als motto “Doe wat je het liefste doet!”. Iets dat simpel klinkt maar helaas voor veel volwassenen, lang niet altijd zo simpel is. Werk, geld, problemen bla bla bla… Daarom nemen de kinderen de leiding in dit stuk en laten zien, dat je met een beetje lol, fantasie en leugentjes om bestwil altijd kunt doen wat je het allerliefste doet. Zo veel mogelijk spelend, zingend en dansend door het leven gaan. De kinderen zijn de baas!!

Auditie

Voor wie: kinderen en jongeren – leeftijd 7 t/m 18 jaar
Auditiedag: Zaterdag 14 december 2019
Repetitieperiode: Zaterdagen van januari t/m juni 2020
Voorstellingen: Zondag 21 juni 2020 Polanentheater, Amsterdam

Aanmelden audities via www.njmt.nl