G>LINK>T festival op Gentse Feesten 2019

G>LINK>T festival op Gentse Feesten brengt 10 dagen lang theater, concerten en impro in NTGent Arca.

Het festival, samengesteld door Toneelgroep de LINK (TG de LINK) brengt bekende artiesten uit de theater- en muziekwereld samen van 20 tem 28 juli.

PROGRAMMA

20 juli: Het Vuil Concert 20u
Openingsconcert van het G>LINK>T festival vol vuile liedjes en pikante teksten waar u rode oortjes van krijgt! Met o.a. Wim Claeys, Raf Walschaerts, Bert Verbeke, Mathias Sercu, Evelien Van Hamme (Dertigers), Eva Mouton en verrassingsoptredens van vele andere bekende en bevriende artiesten! Een exclusieve avond, voor de gelegenheid begeleid door de band “Geil, ik en een piano”. Plaatsen zijn beperkt.

21,22,24,25 en 26 juli: Vrijen met dieren (theater) 20u
In deze geweldige comedy van Stany Crets ontmoeten we Theo en Norma, wiens huwelijksleven volledig uitgeblust is. De aanwezigheid van huisvriend Guy maakt het er niet simpeler op en ook de buren Ludo en Lisette gooien wat amoureus roet in het eten. Met Leen Dendievel/Joke Emmers, Debbie Crommelinck, Bert Verbeke, Jef Hoogmartens en Bram De Win in een regie van Domien Van Der Meiren.

22 juli: De Broers (concert) 22u30
DE BROERS is een hartverwarmende band rond acteur Mathias Sercu en 4 van zijn broers, Sam, Kobe, Jozef en Benjamin. Voor ieder wat wils, en vooral een ontroerende ervaring van muzikaal broederschap!

23 juli: Nachtgasten (impro) 20u
Improvisatietheater van de bovenste plank! Nachtgasten is een bejubeld concept uit Nederland en gastacteurs voor deze editie op de Gentse Feesten zijn: Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Debbie Crommelinck, Bert Verbeke en Jef Hoogmartens.

26 juli: Betty (concert) 22u30
Betty en haar band zijn deze zomer terug van de partij op de Gentse feesten. Naast haar vertrouwde mix van funk en soul, brengt ze voor het eerst haar eigen nummers. Liesbeth Roose (40-45) en band.

27 en 28 juli: Welcome to fabulous Leenane (theatermarathon) 18u30
TG de LINK en Theatermakery Het Eenzame Westen slaan de handen in elkaar en brengen u een volledige avond de perikelen van Leenane, briljant geschreven door oscarwinnaar Martin McDonagh. Er is ook een hapje en een drankje voorzien! Met Robrecht Vanden Thoren, Tom Ternest, Mathias Sercu, Lien De Graeve, Debbie Crommelinck, Bert Verbeke, Tim David en Jef Hoogmartens in regie van Domien Van Der Meiren

TICKETS: ticketshop.ticketmatic.com of 09/225 01 01