Ganesha – Een perfecte god uitgesteld

Judas TheaterProducties is genoodzaakt musical “GANESHA – Een perfecte god” uit te stellen tot najaar 2020 wegens Covid-19. Goele De Raedt, Wanne Synnave, Kirsten Cools en Pieter Van Keymeulen stellen hun voorstelling uit tot najaar 2020.

Sinds de verplichte sluiting van het Fakkeltheater, al zeker tot en met 3 april als veiligheidsmaatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus, hing de voorziene première van de musical “Ganesha – Een perfecte god” op 6 april aan een zijden draadje. In overleg met regisseur Martin Michel en acteurs Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave, stelt Judas TheaterProducties de musical uit tot najaar 2020. Producent Sam Verhoeven reageert aangeslagen: “We keken er enorm naar uit om dit juweeltje te brengen in april en bovendien waren we al enkele weken aan het repeteren. Gezondheid gaat voor alles. Ook wij adviseren iedereen om thuis te blijven in het belang van de volksgezondheid. We zullen er staan dit najaar, meer dan ooit.”

Judas TheaterProducties maakt de nieuwe speeldata bekend op 18 maart. We zijn nu nog even de puzzel aan het leggen zodat iedereen weer van de partij kan zijn. Wie al een ticket heeft gekocht wordt vanzelfsprekend op de hoogte gebracht van de nieuwe data zodra deze gekend zijn.