Familiemusical Alleen op de wereld ten voordele van de warmste week

Nog op zoek naar een leuke gezinsuitstap in de kerstvakantie of een originele verrassing voor uw (klein)kinderen onder de kerstboom? Plan een bezoek aan de familiemusical ‘Alleen op de wereld’ in GC Kadans. U steunt er ook het SPECTRUM mee, goed doel van de Warmste Week.

Jong MusicalTalent Kempen en de gemeente Wuustwezel slaan de handen in elkaar voor een groot event tijdens de Warmste Week. Alleen op de wereld is een familiemusical voor kinderen vanaf 6 jaar. Alleen op de wereld vertelt het verhaal van Remi. Hij is een vondeling en wordt opgevangen door de familie Barberin. Uit pure armoede moeten de Barberins Remi verkopen. Vitalis, een jonge straatartiest neemt Remi onder zijn vleugels en samen trekken zij de wijde wereld in en beleven de meest waanzinnige avonturen. Maar één vraag blijft Remi bezig houden: waar kom ik vandaan?

Hoe het verhaal afloopt kan u op 26-27-28-29-30 december 2019 zelf komen ontdekken in GC Kadans in Wuustwezel. Voorstellingen om 11u – 15u en 19u30. Onder leiding van Bart Melis (regisseur), Sander Le Roy (zangcoach) en Fiona Vanbleu (choreografe) brengt een jonge talentvolle cast een musicalspektakel op hoogstaand niveau. Verschillende acteurs speelden reeds mee in één van de Ketnetmusicals. Mis dit spektakel niet!

MEER INFO EN TICKETS: www.alleenopdewereld.be