Een heerlijke Zomeravond met Plzier Entertainment

Plzier Entertainment houdt niet van stilzitten. Alle repetities voor de musicalproducties (High School Musical en Hairspray) liggen stil, artiesten zitten gedwongen thuis en ons eigen theaterpand staat leeg. Gelukkig ontstaan er in deze bizarre tijden vaak leuke en creatieve ideeën/projecten. Afgelopen weekend waren de eerste twee muzikale zomeravonden, georganiseerd in de theaterstudio van Plzier. Joey de Boer, Mirthe Overhage en Kai Brasdorp trakteerde het aanwezige publiek op een avond met musicalnummers uit Aladdin, Wicked, Dear Evan Hansen en Les Miserables, maar ook met bekende top 40 hits van o.a. Jan Smit, Suzan & Freek, Ruth Jacott en Kinderen voor Kinderen.

Plzier Entertainment heeft de theaterstudio en de avond zo ingericht dat het past binnen de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, desinfecteren van handen en geen onnodige loopjes) Het publiek genoot zichtbaar van een avond vol meezingers, mooie musicalnummers, vrolijke kinderliedjes en prachtige ballads. Enkele reacties:

Wegens het succes van de eerste twee zomeravonden, heeft Plzier Entertainment besloten om nog meer muzikale zomeravonden te organiseren. 24 en 25 juli zullen Shanice van Buitenen, Jelle Wijgergangs en Linde van Melsen het publiek laten genieten van een heerlijke zomeravond. 15 en 16 augustus zullen Joey, Mirthe en Kai opnieuw gaan optreden met hun reprise show.

Heeft u zin in een muzikale Zomeravond met Plzier in Hilversum?! Reserveer een tafeltje voor uw gezelschap (minimaal 2 personen) door een mailtje te sturen naar info@plzier.nl.