De Speling houdt audities voor My Way en Evita

Voor seizoen 2020-2021 houdt De Speling audities voor de producties “My Way” en “Evita”.

“My Way, a musical tribute to Frank Sinatra” is een muzikale productie van David Grapes en Todd Olson. Vier performers brengen u meer dan 50 nummers – solo’s, duetten en kwartetten – allen bekend en gekend van Frank Sinatra. Een reis door zijn carrière van de jaren 50 tot de jaren 90 met onder andere “Fly Me to the Moon”, “Chicago”, “New York, New York” en “That’s Life”. Deze productie speelt in december 2020 in het Fakkeltheater.

“Evita”, de bekende musical van Andrew Lloyd Webber en Time Rice over het leven van Eva Peron. Als jong, ambitieus meisje van het Argentijnse platteland reist Eva Duartes naar Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om zangeres en actrice te worden waar te maken. Daar ontmoet ze Juan Peron en wordt uiteindelijk First Lady. Ze is echt gehecht aan haar man en aan haar ‘descamisados’, en wordt Argentiniës eerste grote internationale figuur, de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika, tot haar dood door kanker op haar 33ste. De productie staat gepland voor begin 2021 (voorjaar 2021?? Exacte periode volgt zsm).

Auditie

Voor beide producties zoeken wij spelers dames en heren van 18 tot 65 jaar. Zowel hoofd- als bijrollen zijn welkom, alsook ensemble. Kan je een aardige noot zingen? Schrikt acteren jou niet af? Weet je ook een blijf met je lijf? (Ervaring met musical is een pluspunt.) Meld je aan voor de audities!

Wij organiseren twee auditiemomenten voor beide producties samen. Je geeft vooraf aan of je voor één van beide of beide producties komt auditeren. Sowieso wordt je verwacht op één van onderstaande momenten:

vrijdagavond 28 en zaterdag 29 februari
vrijdagavond 6 en zaterdag 7 maart

De auditie bestaat uit een dans-, zang- en spelronde. Verdere praktische informatie en auditiemateriaal wordt u bezorgd na aanmelding.

Nog vragen? Opmerkingen? Stuur een mailtje naar info@de-speling.be.

Meld je aan via dit formulier!

Ter info!

Wegens een technisch probleempje zijn de auditie-aanmeldingen even misgelopen. Tussen 5 en 7 januari kan het zijn dat uw aanmelding niet is gelukt. Al wie succesvol was aangemeld zou een mailtje moeten hebben gehad met het auditiemateriaal. Indien niet, meldt u nog even opnieuw aan aub.