Clips #LikeMe Aflevering 7

Ketnetters konden afgelopen zondag opnieuw genieten van een nieuwe aflevering van #LikeMe. De zevende aflevering, zeer toepasselijk getiteld #DRAMA, brengt heel wat spanning en plotwendingen met zich mee.

De schoolmusical brengt heel wat emoties teweeg. Jaloezie, ruzie, romantiek en vooral heel veel drama spelen de hoofdrol. Camille wordt aan de kant geschoven door Vince, waarna hij met Caro afspreekt om samen de tekst in te studeren. En niet iedereen is daar zo blij mee.

In #DRAMA brengt enkele #LikeMe-hoofdrolspelers bewerkingen van Ik heb je lief van Paul De Leeuw en Het is over van Mama’s Jasje.

MAMA’S JASJE – Het is over

Camille zingt een bewerking van Het is over van Mama’s Jasje. Mama’s Jasje is een Belgische popgroep die in 1989 werd opgericht door frontman Peter Van Laet. Het is over is een nummer uit 2003. Het stond 18 weken lang in de hitparade en is een van de grootste hits van de groep.

PAUL DE LEEUW – Ik heb je lief

Caro en Vince brengen samen Ik heb je lief van Paul De Leeuw. Paul De Leeuw is een artistieke duizendpoot uit Rotterdam. Zingen, acteren, programma’s maken, cabaret… Hij deed en doet het allemaal met verve. Ik heb je lief, een nummer uit 1997, is een van zijn grootste hits.

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen herbekijken samen met heel wat extra’s: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe. Beleef #LikeMe en kom op zondag 7 april naar de Lotto Arena in Antwerpen voor het #LikeMe-concert! Meer info op Ketnet.be.

Foto: Wendy de Noier