Clips #LikeMe Aflevering 8

Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de achtste aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #TheHardGoodbye kent u ongetwijfeld nog van vroeger: ‘Zie ze doen’ van Niels William en ‘Je hebt een vriend’ van K3. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

K3: Je hebt een vriend

K3 is een bekende Belgische meidengroep die vooral populair is bij kinderen. De originele bezetting uit 1998 bestaat uit Karen Damen, Kathleen Aerts en Kristel Verbeke. Tegenwoordig wordt K3 gevormd door Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen.

Niels William: Zie ze doen

De Limburgse zanger Niels William brengt zijn nummer ‘Zie ze doen’ uit 1995, een cover van het Turkse origineel ‘Şıkıdım (Hepsi senin mi?)’ van Tarkan. Met ‘Zie ze doen’ sleepte Niels William in 1995 een Radio 2 Zomerhit voor Nederlandstalig lied in de wacht. Het publiek kent Niels William ook als oprichter en eerste manager van de populaire groep K3.

In de achtste aflevering #TheHardGoodbye kunnen Maria en Caro niet meer aanzien hoe hun beste vriend Yemi een speelbal is in zijn relatie met Kyona. Ze dwingen Kyona een keuze te maken en duidelijkheid te scheppen. Zal ze kiezen voor Yemi of zal ze hem loslaten?

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet. Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra’s terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.