Clips #LikeMe Aflevering 6

Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de zesde aflevering van #LikeMe, sinds vrijdag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

In de zesde aflevering #DIGITALDETOX lopen de emoties hoog op tijdens een schooluitstap. Na een zoveelste aanvaring geeft een boze Caro iedereen een veeg uit de pan. Ze is de ruzie meer dan beu. Was haar terugkeer naar Antwerpen dan echt een slechte beslissing?

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #DIGITALDETOX kent u ongetwijfeld nog van vroeger: ‘Mooi, het leven is mooi’ van Will Tura en ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Will Tura: Mooi, het leven is mooi

Will Tura, ‘de keizer van het Vlaamse lied’, brengt ‘Mooi, het leven is mooi’ (1989). Dat nummer is in feite een cover van ‘Help (get me some help)’ van de Nederlander Tony Ronald (1971), en zal een van Will Tura’s grootste hits blijken te zijn.

Willeke Alberti: Samen zijn

De Amsterdamse Willeke Alberti is de dochter van de Nederlandse zanger Willy Alberti. Ze begon haar carrière op 11-jarige leeftijd in 1956, waarna ze verschillende hits achter elkaar scoorde. Na 1975 bleef Willeke even uit de schijnwerpers, om in 1987 terug te keren naar het podium met het nummer ‘Samen zijn’. Het nummer was ook de begintune van de kinderserie Pompy de Robodoll.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet. Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra’s terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.