Clips #LikeMe Aflevering 4

Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de vierde aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering om 08.50 uur uitgezonden op Ketnet.

In de vierde aflevering #RIVALRY is drama op school tussen Vince en Caro onvermijdelijk. Er speelt nog steeds heel veel tussen die twee. De tussenkomst van Scott helpt hun zaak niet vooruit. Ondertussen heeft Philippe zijn bedenkingen bij het vreemde gedrag van Olivier.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #RIVALRY kent u ongetwijfeld nog van vroeger: ‘Ik hou van jou’ van Dana Winner en ‘Hou me vast (want ik val)’ van Rob De Nijs. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Dana Winner: Ik hou van jou

Dana Winner bracht in 1996 de single ‘Ik hou van jou’ uit. De originele versie van ‘Ik hou van jou’ is van de Nederlandse zangeres Maribelle. Zij trok met dat nummer in 1984 naar het Eurovisiesongfestival.

Rob De Nijs: Hou me vast (want ik val)

De Amsterdamse zanger en acteur Rob de Nijs bracht in 1981 een van zijn grote hits uit ‘Hou me vast (want ik val)’.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet. Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra’s terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.