Clips #LikeMe Aflevering 3

Ketnetters en hun ouders kunnen het weekend goed inzetten met de derde aflevering van #LikeMe, sinds deze namiddag beschikbaar op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Zij die liever voor de televisie kruipen, moeten nog even wachten tot zondag. Dan wordt de aflevering omstreeks 10.00 uur (in plaats van 08.50 uur) uitgezonden op Ketnet.

In de derde aflevering #AWKWARD slaagt Caro er nipt in om zich in te schrijven op school. Ze heeft echter geen zin om Vince tegen het lijf te lopen. Ondertussen probeert Camille Merel en de andere meisjes te overtuigen van haar goede bedoelingen.

Klassiekers in een nieuw jasje

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit #AWKWARD kent u ongetwijfeld nog van vroeger: ”’k Voel me goed” van Johan Verminnen, en ‘Soldiers of Love’ van Liliane Saint-Pierre. Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Johan Verminnen: ‘k Voel me goed

Hij komt in 1988 in het legendarische muziekprogramma Hitring met de clip van een van zijn grote hits: “‘k Voel me goed” (1981). Johan Verminnen is ook bekend van hits zoals ‘Laat me nu toch niet alleen’ (1973; gebracht in het eerste seizoen van #LikeMe) en ‘In de Rue des Bouchers’ (1979).

Liliane Saint-Pierre: Soldiers of Love

Liliane Saint-Pierre vertegenwoordigde in 1987 ons land met ‘Soldiers of Love’ op het Eurovisiesongfestival in Brussel. Een jaar daarvoor (1986) behaalde Sandra Kim de overwinning met ‘J’aime la vie’, een nummer dat in de eerste aflevering van de tweede reeks van #LikeMe werd gebracht.

Nieuwe afleveringen van #LikeMe: elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 08.50 uur op Ketnet. Deze zondag wordt de derde aflevering van #LikeMe uitzonderlijk omstreeks 10.00 uur uitgezonden op Ketnet wegens een heruitzending van het Gala van de Gouden K’s. Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra’s terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe. #LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.

Foto: Wendy de Noier