Cavalluna komt in 2021 opnieuw naar het Sportpaleis

Goed nieuws voor wie houdt van paarden en het adembenemende paardenspektakel CAVALLUNA, want het gerenommeerde gezelschap komt zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021 terug naar het Antwerpse Sportpaleis met de gloednieuwe show ‘Secret of Eternity’. Het belooft opnieuw een hoogstaande voorstelling te worden, waarin de paardrijkunsten gecombineerd worden met een prachtig klank- en lichtspektakel, overweldigende scènes en emotionele muziek die samen een fantastisch verhaal vertellen.

Bereid u voor op ‘Secret of Eternity’

Mamey, de mooie dochter van een mysterieuze stam, maakt een lange reis door Midden-Amerika om de Stone of Eternity terug te brengen naar de echte eigenaars, haar volk. Op haar reis, ontmoet ze de boerenjongen Joaquim, die dezelfde missie heeft als zij – en zo vertrekken ze allebei op een spannend avontuur. Zullen ze het “Geheim van de Eeuwigheid” kunnen oplossen?

Nieuwe uren in 2021

Op zaterdag 20 maart is er een voorstelling om 14.00 uur en op zondag 21 maart pakt de paardenshow uit met een primeur en zijn er 2 voorstellingen, om 11.00 en 16.00 uur. “CAVALLUNA is een familiespektakel waar je met het ganse gezin naar komt kijken. De belangstelling blijft groeien, dat zagen we het voorbije weekend tijdens ‘Legend of the Desert’. Ook bij de allerkleinsten is dit paardenspektakel bijzonder populair en geliefd, en daarom hebben we besloten om de zaterdagavondvoorstelling in te ruilen voor een show op zondagvoormiddag. Op die manier spelen we sterker in op de wensen van de families en gezinnen”, zegt Chris Bergs namens de organisatie.

Tickets voor de nieuwe CAVALLUNA-show ‘Secret of Eternity’ bestel je op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (max. 0,30/min.). De voorstellingen vinden plaats in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 20 maart (14.00 uur) en zondag 21 maart 2021 (om 11.00 en 16.00 uur).