Camerata Productions en Cantico presenteren Het beste van Andrew Lloyd Webber

In het voorjaar van 2020 brengen Camerata Productions en Cantico een ode aan de grootmeester der musicals Andrew Lloyd Webber. Samen met een live-combo en het Cantico-koor gidsen verschillende solisten u door zijn immense musicaloeuvre.

Ondertussen schreef hij al meer dan 15 musicals, waarvan er verschillende tientallen jaren werden opgevoerd op West End en Broadway. Bovendien vierde hij enkele jaren geleden 50 years of Musicals. Een ideale gelegenheid dus om in mei nog eens iedereen van zijn gelauwerde muziek te laten genieten. Verwacht u aan gedurfde nummerkeuzes en wereldbekende songs uit o.a. The Phantom of the Opera, Evita, Sunset Boulevard en Jesus Christ Superstar.

Praktisch

DATA VOORSTELLINGEN: 1, 2 & 3 MEI 2020
LOCATIE: GC De Pit, Platteput 16, 9255 Buggenhout

Creatives

MUZIKALE LEIDING: Joris Verschueren
KOORLEIDING: Maarten Vergauwen
REGIE: Stijn De Wolf
ARRANGEMENTEN: Bert Van Weyenbergh

Auditie

Voor dit musicalconcert zijn we nog op zoek naar drie ervaren solisten. Hiervoor organiseren we audities op 28 en 29 september 2019 in de Orangerie in Opdorp (Vekenstraat 3, 9255 Opdorp). Inschrijven kan via de volgende link: www.camerata-productions.be

Zing je graag in een groep of ben je muzikant? Kom dan ons koor of combo versterken bij dit project! Neem contact met ons op via info@camerata-productions.be.