Camerata Productions brengt de familiemusical Oliver

In de lente van 2021 brengt Camerata Productions vzw de familiemusical Oliver!. In de bekwame handen van regisseur Stijn De wolf belooft dit een hartverwarmend en muzikaal spektakel te worden met meer dan 50 acteurs, kinderen, dansers en figuranten. Deze musicalklassieker vertelt het verhaal van Oliver Twist en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens en gaat op zondag 18 april 2021 in première in GC De Pit in Buggenhout (BE).

‘Deze musical heeft zowel een heerlijke energieke warmte als een lekker rauw en duister kantje, waardoor de voorstelling een publiek ontroert maar evengoed doet huiveren’ zegt regisseur Stijn De Wolf enthousiast, ‘Nu de eerste voorbereidingen zijn afgerond hebben we een goed zicht voor welke uitdagingen de productie staat, maar dat schrikt allesbehalve af. Het garandeert enkel dat de voorstelling op de juiste manier benaderd wordt. De eerste horde die we nu moeten nemen zal sowieso de casting van de talrijke kinderrollen zijn, want die bepalen het succes van de musical!

UNIEK IN VLAANDEREN: ONLINE AUDITIE

‘Deze quarantainetijd waarin mensen laten samenkomen niet evident is vraagt heel wat creatieve oplossingen om het volgende theaterseizoen een eerlijke start te geven” zegt Joris Verschueren, muzikaal leider van de musical ‘Daarom hebben we beslist om de eerste auditieronde voor het volwassenen spel- en zangensemble van thuis uit te laten plaatsvinden. Kandidaten kunnen ons een filmpje insturen waarin ze zichzelf kort voorstellen en een zelfgekozen zangnummer brengen. Dat voorkomt enerzijds een onnodige verplaatsing en een pak stress bij de kandidaten anderzijds!’

VEEL KINDEREN GEZOCHT!

Voor de musical Oliver! zoekt Camerata Productions ook heel wat jongens en meisjes tussen de 10 en 16 jaar voor de verschillende jeugdrollen in deze voorstelling. Wil jij graag meespelen in deze keitoffe productie? Schrijf je dan nu in voor de audities op zondag 28 juni en wie weet bemachtig jij zelfs de hoofdrol van Oliver!

Alle info over de audities en de speeldata is te vinden op www.musical-oliver.be Deze auditieoproep betreft pro Deo engagementen.