BSO-producties presenteert Duivelsengel

BSO-producties brengt Duivelsengel, een theaterthriller van Dennis Potter. De regie van deze productie ligt in handen van Hans Claes. De voorstellingen gaan door van 8 tot 10 maart 2019 in Theaterzaal LeftBANQ (Halewijnlaan 80, Antwerpen-Linkeroever).

Duivelsengel vertelt het verhaal van de familie Broeckx, waarvan dochter Caroline een zware fysieke beperking heeft. Het leven van de familie is helemaal gedraaid rond de gezondheidstoestand van hun dochter. Vader Tony gelooft niet meer in de waarde van zijn gezin, en moeder Eva probeert krampachtig om het gezin samen te houden. Wanneer Maarten, een vriend van dochter Caroline in het spel komt wordt de situatie alleen maar complexer. Maarten bespeelt het gezin en speelt zijn spel slim.

CAST

• Catherine Duchateau – EVA BROECKX
• Nils Anderson – TONY BROECKX
• Maxine Janssens – CAROLINE BROECKX
• Hans Claes – MAARTEN BOVENS

Speeldata

Zaterdagavond 9 maart 2019 ​20u00
Zondagmiddag 10 maart 2019 15u00

​Locatie

​theater LeftBANQ
Halewijnlaan 80
2050 Antwerpen

Tickets

​Tickets kosten € 14,00. Er wordt een reservatiekost van €1,50 aangerekend per ticket. Deze reservatiekost dient om de kosten van het e-ticketingsysteem te dekken. U krijgt uw ticket digitaal toegestuurd. U kan zo zelf kiezen of u uw ticket afdrukt of meebrengt op uw smartphone.

Opgelet! Er zijn geen genummerde plaatsen.
Adviesleeftijd : 16+

Tickets & info via www.bso-producties.be.