BSO Producties komt met nieuw livestream concert

Na het succes van MUSICAL IN UW KOT, het vorige livestream-concert, komt BSO-producties met een nieuw livestream-concert. Op zaterdag 15 augustus kan u om 20u30 vanuit uw gezellige zetel live thuis inpikken en wordt u getrakteerd op een concert van onze vier heerlijke artiesten! Ze worden live begeleid door een zeskoppige band.

Op 15 augustus vieren we in Antwerpen traditioneel onze moeders. BSO-producties doet dat dit jaar met een ODE AAN MOEDERS EN MUSICALS. Vier artiesten zingen de mooiste musicalnummers en brengen een muzikaal eerbetoon aan hun moeders. Het publiek kan meedoen door op voorhand een tekst en foto op te sturen over de moederfiguren die zij willen eren via het formulier onderaan deze pagina. Deze lofbetuigingen krijgen een centrale plaats in de voorstelling.

Geniet van dit prachtige livestreamconcert met Juan Gerlo, Charlotte Campion, Elke Buyle en Laurenz Hoorelbeke, live begeleid door een zeskoppig orkest!

Wat maakt ons concert zo uniek?

U kan -na uw ticketreservatie- een tekstje insturen als ode aan uw eigen moeder(figuur), indien gewenst zelfs met foto! Dit eerbetoon wordt dan misschien tijdens het concert getoond als verrassing voor die ene beste mama van de hele wereld!

Wil u uw moeder op een originele manier verrassen? Dat kan! Indien gewenst stuurt één van onze artiesten een filmpje rechtstreeks naar jouw mama om ze mee te delen dat ze een ticket cadeau kreeg en dat we haar graag virtueel zullen verwelkomen!

Tijdens het concert in interactie gaan? Dat kan! Stel al uw vragen of stuur uw boodschappen voor de artiesten via de live chat en onze host pikt ze misschien wel op!

Bang voor de kwaliteit? Niet nodig! Het enige dat u nodig heeft is een stabiele internetverbinding en goede luidsprekers. Tijdens het vorige livestream-concerten mochten we van ons publiek een gouden tip ontvangen: sluit de laptop aan op uw televisie en geniet met het hele gezin van een avondje musical!

Meer informatie via www.bso-producties.be