Bohemian Productions zoekt mannen voor 2 cruciale rollen in nieuwe musical Mette

Het musicalgezelschap Bohemian Productions uit Sint-Niklaas legt de laatste hand aan het script van ‘Mette’, een gloednieuwe musical naar het gelijkname boek van Marc de Bel. Voor deze symfonische musical (met live orkest) schrijft Bohemian Productions een extra auditie uit voor twee sleutelrollen in het verhaal. Mette gaat over een gezin dat in het begin van de vorige eeuw emigreert naar Amerika, het beloofde land.

Bij aankomst in New York maakt Mette kennis met de personages Jack & Vito Voor beide rollen zijn we op zoek naar sterke acteurs en zangers.

Jack:

Vlaming die reeds een paar jaar voor Mette naar Amerika emigreerde.

Charmant en verleidelijk

Er is een duidelijke klik met het hoofdpersonage Mette, hoewel zij thuis reeds een vriend heeft.

Vito:

Italiaanse roots

Heeft een duister en stiekem kantje

Opereert in de illegaliteit, betrokken bij illegale dranksmokkel met geweld

Kandidaten komen ook in aanmerking om het mannenensemble te versterken waar er tal van opportuniteiten zijn op vlak van solozang en acteerwerk.

De weerhouden kandidaten komen terecht in een professionele en bruisende musicalgroep met tien jaar ervaring waarin kwaliteit en groepssfeer voorop staan. Schrijf je mee geschiedenis door mee te spelen in onze eerste musicalcreatie en de personages in samenspraak met regisseur Niels de Valk (Kiss of the Spider Woman, Blood Brothers,…) vorm te geven ?

Interesse?

Schrijf je snel in door een mail te sturen naar info@bohemianproductions.be

Kandidaten worden voor een auditie uitgenodigd op dinsdagavond 1 oktober 2019.