Blinker de musical kondigt uitstel én extra voorstellingen aan

Enkele maanden geleden startte TeamJacques met de repetities van “Blinker, de musical” waarvoor een 30-koppige enthousiaste cast wekelijks samenkwam. Door de gekende COVID-19 maatregelen werden de repetities en het productieproces on hold gezet. Na overleg ziet TeamJacques zich genoodzaakt om de voorstellingen te verplaatsen naar september 2021. Op die manier kan voldoende kwaliteit gewaarborgd worden voor de medewerkers én ons publiek. Dus, het spannende musicalavontuur van Blinker, Nelle, Mats en co schuift een jaartje op.

“Blinker, de musical” zal in première gaan op 10 september 2021 in De Valkaart te Oostkamp met vervolgvoorstellingen op 11 en 12 september 2021. Vervolgens trekt TeamJacques naar CC Kruispunt in Diksmuide om daar extra voorstellingen te spelen op 18 en 19 september 2021.

De musical wordt geregisseerd door Tom Durie, de choreografie is in handen van Soo Mee Beyers. Het oorspronkelijke verhaal van Marc de Bel werd herwerkt door Jonas Jacques. De muziek werd gecomponeerd door Rory Six met arrangementen van Benjamien Lycke.

Voor meer informatie, kunt u onze vernieuwde website consulteren op www.teamJacques.be of volg TeamJacques vzw op facebook.