Benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks

Schouwburg Amstelveen en Rick Engelkes Producties organiseren op initiatief van Tzippy de Wolff (12 jaar, ook wel bekend als Foeksia de miniheks) de benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks.

‘Mijn vader heeft binnen een jaar voor de tweede keer de diagnose kanker gekregen. Dit geeft mij vaak een machteloos gevoel en daarom wil ik graag iets moois doen voor kinderen die ook zo’n moeilijke tijd doormaken omdat iemand in hun omgeving kanker heeft’ (Tzippy). De gehele opbrengst van de kaartverkoop van de benefietvoorstelling Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks gaat naar Fight Cancer, een organisatie die zich inzet voor onderzoek en preventie van kanker. De schouwburg stelt de zaal en crew om niet ter beschikking en cast en crew van Rick Engelkes Producties werken geheel vrijwillig mee aan deze bijzondere middag. Lees hier meer over Tzippy’s actie.

Over de voorstelling

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is een spiksplinternieuwe familiemusical barstensvol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. Het verhaal is gebaseerd op de door kinderen verslonden boekenreeks van Paul van Loon. Net als in het succesvolle Dolfje Weerwolfje de Musical barst het ook in deze opvolger van de leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs.

Op een nacht belandt Dolfje Weerwolfje per ongeluk in het heksenbos. Verboden terrein, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes, maar als de moerasheks erachter komt dat er een weerwolfje in het heksenbos rondloopt, wordt Dolfje gevangen genomen. Er barst een strijd los tussen heksen en weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Informatie

Ook helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen? Bestel dan nu je kaarten en deel het evenement op Facebook met je vrienden. Natuurlijk zijn extra donaties van harte welkom.

SCHOUWBURG AMSTELVEEN
19 JANUARI 2020
12:00 UUR

www.fightcancer.nl

Foto: Peggy de Haan