Benefiet Part of You

‘Part of You’ is een benefietconcert, georganiseerd door Phebe Vanderstraeten t.v.v. Care4AYA, met steun van ‘De Pinte LEEFT!’. Het evenement vindt plaats op 21 december 2019 in de cultuurzaal van het OCP De Pinte.

10 gepassioneerde zangers en zangeressen zullen, met ondersteuning van een live band, musical- en popnummers brengen. Elk nummer heeft iets te vertellen over de verbondenheid tussen mensen en het belang van relaties. De rode draad van deze avond is dan ook de impact van liefde en vriendschap op ons. De inspiratie voor het benefietconcert mag dan wel erg persoonlijk zijn voor Phebe, het doel van de avond is om elk individu in de zaal aan te spreken en te raken.

Het goede doel, Care4AYA, is een organisatie die zich inzet voor jongeren en jongvolwassenen met kanker. Zo zetten zij in op een betere zorg voor deze doelgroep, ondersteuning van onderzoek en het organiseren van opleidingen aan zorgverleners. Wil je graag meer weten? Bezoek dan zeker hun website: www.care4aya.be

Cast & Band

Zangers & zangeressen:  Romy Cleophas, Brecht Coppers, Branko De Waele, Joke Dumarey, Floortje Joosten, Zoë Nicasie, Matthijs Vandekinderen, Phebe Vanderstraeten, Sven Van Rietvelde, Bram Verbeke

Band: Janoika Degroote, Edward Huyghe, Tim Leyman, Niels Thienpont

Informatie

Datum: zaterdag 21 december 2019
Adres: OCP, Polderbos 20, De Pinte
Uur: deuren openen om 19.30, aanvang show om 20u
Prijs: inkomkaart €15, steunkaart €10

Kaarten voor dit evenement zijn te verkrijgen via www.depinteleeft.be.

Facebookevenement: www.facebook.com/events

Kan u niet aanwezig zijn, maar wil u toch graag toch uw steentje bijdragen voor dit goede doel? Dan kan u steunkaarten kopen via partofyou@outlook.be. Gelieve in de mail het gewenste aantal steunkaarten te vermelden.