Auditieoproep The TeenZ

Na een fantastisch jaar met 5 eigen singles, waaronder de hits “Never Nooit Gaan”, waarmee we wekenlang in de Kids Top 20 hebben gestaan, en “Hangen Met Jou”, de titelsong voor de film Hotel Transsylvanië 3, zijn we op zoek naar nieuw talent voor The TeenZ. Daarom introduceren wij audities voor een plek in deze popgroep.

Houd je van zingen en dansen met een groep en ben je geboren voor de spotlights? Dan zijn we op zoek naar jou! Grijp jouw kans en meld je aan voor de audities op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019.

Wie zijn The TeenZ?

The TeenZ is een popgroep van zes ontzettend talentvolle tieners die onwijs goed kunnen zingen en dansen. Deze TeenZ treden op door het hele land met hun eigen liedjes en covers van bekende hits uit de Top 40. Daarnaast zijn ze te zien op hun YouTube kanaal met vlogs. Hierin geven ze een kijkje achter de schermen tijdens optredens, repetities, muziek/videoclips opnames enzovoort.
Onze vaste repetitielocatie bevindt zich in Apeldoorn, maar tieners vanuit het hele land zijn welkom.

Wie zoeken wij?

Jongens en meiden in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar oud die:

  • Aantoonbare zang- en danservaring hebben;
  • Beschikbaar zijn om op zondagen te repeteren;
  • Bereid zijn door het hele land te reizen voor optredens;
  • Het leuk vinden om samen te werken met leeftijdgenoten;Enthousiast zijn;
  • Geen blad voor hun mond nemen en makkelijk op mensen af durven te stappen;
  • Vloggen als een tweede natuur zien;

Wat bieden wij?

Het ultieme podium voor jonge talenten om hun ervaringen te vergroten. In diverse workshops worden jouw talenten op peil gehouden en bereid je verschillende optredens voor.

Wat moet je doen om je aan te melden?

Een mail sturen naar productie@theteenzcompany.com met daarin jouw naam, leeftijd, lengte, adresgegevens en motivatie onder vermelding van Audities The TeenZ. Daarnaast graag een headshot en full bodyshot toevoegen. Ook vragen we je om een vlog te maken van maximaal 3 minuten waarin je jezelf voorstelt en wij kunnen zien en horen hoe je danst en zingt. Voor potentiële TeenZ die jonger zijn dan 18 jaar willen wij schriftelijke toestemming van een ouder of verzorger.

De inschrijving dient vóór vrijdag 1 februari 2019 plaats te vinden. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt voor de auditieprocedure. De geselecteerden zullen een uitnodiging ontvangen voor de auditie met eventueel auditiemateriaal, datum, tijd en locatie.