Alternatief programma voor het Zeeland Nazomerfestival

Toch een alternatief programma voor het Zeeland Nazomerfestival. Een sober klein programma, dus nog steeds geen Zeeland Nazomerfestival,maar wel iets unieks en hoogstwaarschijnlijk iets eenmaligs. Van alle creativiteit op slot en complete lockdown tot kansen en unieke mogelijkheden.

Theaterproductiehuis Zeelandia presenteert boven verwachting alsnog een alternatief en coronaproof programma. Van 25 augustus tot en met 10 september in de binnenstad van Middelburg. Een sober klein programma, dus nog steeds geen Zeeland Nazomerfestival, maar wel iets unieks en hoogstwaarschijnlijk iets eenmaligs. Met onder meer theaterstukken (met onder andere Maike Boerdam en Peter Slager), muziek (onder andere Danny Vera, Dotan en Lavinia Meijer) dans, een proloog en theaterwandeling, een hooren beeldinstallatie, een monoloog, een korte film en een expositie 20 jaar Zeeland Nazomerfestival.

Henk Schoute, directeur/bestuurder Theaterproductiehuis Zeelandia: ‘Aan alle theatermakers die in de producties van Zeeland Nazomerfestival 2020 zouden meedoen hebben wij gevraagd om mee te denken. Nieuwe samenwerkingen ontstonden, en ideeën die anders nooit ter tafel zouden komen, werden uitgewerkt tot prachtige plannen. Alsof iets dat verborgen lag, tevoorschijn kwam. Uit zowel onze eigen ideeën als die van de theatermakers hebben wij nu een uniek en alternatief programma kunnen samenstellen.’

Kaartverkoop start 1 augustus via onze website en aan de kassa van de muziekbalie in De Drvkkery in Middelburg.

www.theaterzeelandia.nl