3 x IN ’T KLEIN wordt drie keer gestreamd

Judas TheaterProducties zal elk concert, dat de komende drie weken te zien is in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, live streamen. Er wordt op die manier tegemoetgekomen aan de grote vraag van vele fans (uit België en Nederland) die niet live aanwezig kunnen zijn, omwille van de COVID-19 crisis. Drie weken lang op zondagmiddag zal er live gestreamd worden vanuit de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Tickets kunnen geboekt worden via de website van het Fakkeltheater, en uiterlijk 15 minuten voor aanvang van het concert, ontvangt iedereen per mail de beveiligde YouTube-link.

Weekend 1 – Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer
Livestream op zondag 18 oktober 2020 om 15u00
Concert wordt live gestreamd door 1 vaste camera en voorzien van hoogwaardige geluidskwaliteit.
Opgelet: de voorverkoop loopt tot en met zondag 18 oktober 2020 tot 13u30. Bestel dus tijdig je ticket.

Weekend 2 – Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave
Livestream op zondag 25 oktober 2020 om 15u00
Concert wordt live gestreamd door 1 vaste camera en voorzien van hoogwaardige geluidskwaliteit.
Opgelet: de voorverkoop loopt tot en met zondag 25 oktober 2020 tot 13u30. Bestel dus tijdig je ticket.

Weekend 3 – Hans Peter Janssens, Leendert De Vis & Wim Van den Driessche
Livestream op zondag 1 november 2020 om 15u00
Concert wordt live gestreamd door 1 vaste camera en voorzien van hoogwaardige geluidskwaliteit.
Opgelet: de voorverkoop loopt tot en met zondag 1 november 2020 tot 13u30. Bestel dus tijdig je ticket.

Tickets kosten € 10,00 (inclusief reserveringskosten) en zijn te bestellen via www.fakkeltheater.be
U zal op de dag van de livestream om 14u45 stipt een link ontvangen per mail
(check ook zeker uw spam)

MEER INFO OVER 3X IN ‘T KLEIN

Weekend 1 – Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer
15, 16, 17, 18 oktober 2020

In februari 2017 ging de musical “Goodbye, Norma Jeane” in première, met in de hoofdrollen Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck en Michiel De Meyer. De voorstelling werd meer dan 50 keer gespeeld en ging in februari 2020 in première in Nederland.

In het eerste concertweekend blikken deze drie topartiesten terug op hun samenwerking met Judas TheaterProducties. Liedjes uit “Goodbye, Norma Jeane” mogen niet ontbreken, maar ook “De Muze van Rubens”, “The Party Is Over” en “The Last 5 Years” komen aan bod. Daarnaast grasduinen Anne Mie, Ann en Michiel in het repertoire van producties waar ze zelf een hoofdrol speelden, zoals “Daens”, “Elisabeth” en “Fiddler on the roof”.

Onnodig te vertellen dat er fameus wat muzikaal vuurwerk zal worden afgestoken tijdens dit eerste concertweekend.

Weekend 2 – Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave
22, 23, 24, 25 oktober 2020

Oorspronkelijk zouden Goele, Kirsten, Pieter en Wanne in april 2020 te zien zijn geweest in de herneming van “Ganesha – Een Perfecte God”, ware het niet dat COVID-19 roet in het eten gooide.

Deze vier kleppers zijn niet bij de pakken blijven zitten en zorgen tijdens het tweede weekend voor een verrassend, origineel en geestig concert. Natuurlijk komt de muziek van “Ganesha” aan bod tijdens dit concert, maar eveneens wordt er geput uit het rijke repertoire van Stephen Sondheim, Annie MG Schmidt, Harry Bannink, Irving Berlin en vele anderen.
Tevens worden nog een aantal zeer verrassende gasten verwacht, zoals Norma Desmond, Tevye, Grizzabella, Annie, Belle en Cosette… Hun rol in het tweede concertweekend blijft echter vrij onduidelijk.

Weekend 3 – Hans Peter Janssens, Wim Van den Driessche & Leendert De Vis
29, 30, 31 oktober en 1 november 2020

Deze drie klassebakken hoeven weinig introductie, maar voor het publiek is het wel een unieke gelegenheid om hen eens samen aan het werk te zien. Dat de West-End een centraal thema zal zijn tijdens dit laatste concertweekend, is meer dan logisch. Maar ook de gelauwerde Judas-productie “Lelies” mag zeker niet ontbreken.

Hans Peter, Wim en Leendert nemen het publiek mee op een reis die start tijdens een studentenrevolutie in de 19e eeuw, verdergaat naar de Parijse opera, nog een kleine halte houdt in een mannengevangenis in Canada om voorts verder te gaan naar de swingende jaren ’20 in New York.