1500 leerlingen in AFAS Circustheater tijdens bijzondere voorstelling ALADDIN

Gisteren ontvingen wij in het AFAS Circustheater Scheveningen bij Disney’s ALADDIN 1500 leerlingen voor wie een theaterbezoek niet vanzelfsprekend is. Dit werd mogelijk gemaakt door het gezamenlijke educatieprogramma van ABN AMRO Foundation en het Jeugdeducatiefonds met medewerking van Méér Muziek in de Klas en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dennis Wiersma, Minister van Primair- en Voortgezet Onderwijs was hier ook bij aanwezig.

Het educatieprogramma is een initiatief van ABN AMRO Foundation. De Foundation organiseert programma’s en projecten waarbij hun medewerkers zich actief kunnen inzetten in de maatschappij. Als samenwerkingspartners richten de Foundation en het Jeugdeducatiefonds zich op het vergroten van kansen voor kinderen en jongeren. Zijn de kinderen na de muzieklessen en het musical bezoek enthousiast en willen zij wekelijks musical, zang- of danslessen volgen, maar is er thuis te weinig geld? Dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur door het lesgeld te betalen want elk kind verdient het om mee te doen en op een podium te stralen.

Vrijwilligers, Dennis Wiersma (Minister van Primair- en Voortgezet Onderwijs), Eke Rog ( Commercieel directeur Stage Entertainment Nederland), Monique Maks (Directeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur), Jantien Westerveld (Directeur Méér Muziek in de Klas), Wendie Cornelissen (Bestuur ABN AMRO Foundation).
Rechts tussen de kinderen: Hans Spekman (Directeur Jeugdeducatiefonds)

Credits groepsfoto: Daniël Kroll