WWM! in Concert


“Laten we het dit jaar rustig aan doen.”
 Dat was de slagzin van het WWM! team voor hun show van 2016-2017. Voorzitter JP (decors) en echtgenote Regine (kostuums) hadden verbouwingen gepland. Dus zou er een ‘concertje’ op poten gezet worden. Dit WWM! in Concert is uiteindelijk alles behalve een ‘concertje’ geworden!

100% Plezier

Een concert in de klassieke zin van het woord, mocht het van regisseur Tom Versée echter niet worden. WWM! staat tenslotte voor We Want More! Wat begon met een kleine verhaallijn eindigde in een show met alles erop en eraan. Een feest voor oog en oor en een geseling voor de lachspieren!

Stap voor stap, met vallen en opstaan komen ze tot de spetterende slotact

Het verhaal is heel eenvoudig: de docenten van WWM! zoeken de perfecte act voor hun show. Die moet gemaakt worden, audities moeten worden gehouden, choreo’s geoefend en reclame gemaakt. Al deze stappen worden door de leden van het gezelschap verzorgd en dit onder kundige begeleiding van docenten en regisseur. Stap voor stap, met vallen en opstaan komen ze tot de spetterende slotact. De Perfecte Act!

Het WWM! team schuwt niet om hun eigen kleine kantjes uit te vergroten

Deze WWM! In Concert is een voltreffer op verschillende vlakken. Allereerst is er de volbloed show. Een show vol humor en muziek, met mooie decors en live muziek. Vervolgens is er de zelfspot in het scenario. Het WWM! team schuwt niet om hun eigen kleine kantjes uit te vergroten en om hier samen met al de leerlingen hartelijk te lachen. Dat brengt ons dadelijk bij de grootste troef van deze show: PLEZIER. Meer bepaald het plezier waarmee iedere leerling op het podium staat te genieten. Het plezier waarmee elke docent lustig meespeelt. Hier staat één familie de pannen van de Minard Schouwburg te spelen. Gaat dit zien en geniet mee. De kleine foutjes en onvolkomenheden, die merk je zelfs niet meer.

WWM! in Concert speelt nog op 9 april in de Minard Schouwburg te Gent. Meer informatie & tickets vind je op www.wwmgent.be.

Door Patrick Defort

Foto’s: Patrick Defort

Eén gedachte over “WWM! in Concert

Reacties zijn gesloten.