Volle Zaal Producties zoekt geluidstechnicus

Voor de nieuwe musicalproductie WEB zoekt Volle Zaal een geluidstechnicus voor het bedienen van het geluid en de microfoons (zenders) tijdens onze 4 voorstellingsdagen of een deel er van. (Mag ook als stage/werkervaring).

Wat ga je doen?

Tijdens de voorstellingsdagen zit jij naast de lichttechnicus achter de geluidstafel en ben je verantwoordelijk voor het bedienen van het geluid (muziekbanden en microfoons). De techniek is al door een technicus van het theater aangesloten, jij hoeft het alleen te bedienen. Voorafgaand aan de voorstelling draai je een aantal repetitieavonden mee om de musical te leren kennen en alvast te oefenen met de muziekbanden.

Wat vragen we van je?

– Enige ervaring of verstand van het bedienen van geluid (opleiding of praktijkervaring) is een pre.
– Beschikbaarheid op 01 mei (vanaf 16:00) 02, 10, 11 en 12 mei 2019 (de hele dag) of een deel van de voorstellingsdata, maar wel de gehele dag.
– Een aantal woensdagavonden in april beschikbaarheid om de repetitie bij te wonen, tussen 19:00-22:00.
– Flexibiliteit en een groots verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden we jou?

– Werkervaring als geluidstechnicus.
– De mogelijkheid om mee te spieken op andere “afdelingen” binnen Volle Zaal (Vormgeving, licht, geluid, productie).
– Diner tijdens de voorstellingsdagen.
– Een kleine, ambitieuze en fijne werkomgeving.
– Vanwege ons zeer beperkte budget helaas wellicht een kleine vergoeding van 25 euro per dag (100 totaal) of een kratje bier, avondje uit of iets in die richting indien gewenst! En gratis diner in het voorstellingsweekend.
– Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Kijk voor meer info over WEB op de webpagina: vollezaalproducties.nl Hopelijk zien we je enthousiaste reactie snel tegemoet.

Voor vragen, informatie of een reactie kun je e-mailen naar j.duijst@vollezaalproducties.nl. Uiterlijke reactie datum 01 april, hoe eerder, hoe beter!