TOP theaterproducties zoekt talent

Op 25 maart houdt TOP audities voor een nieuwe voorstelling die gaat spelen op locatie van diverse woon-zorgcentra. De voorstelling gaat heten ‘Advocaatje met slagroom’. De audities vinden plaats in Almere Haven.

‘Advocaatje met Slagroom’ is een kleine maar volledige show welke zich afspeelt zich af in het gelijknamige kroegje wat 25 jaar bestaat. Dit wordt door de stamgasten uitbundig gevierd met de nodige liedjes en dansjes uit de 50, 60 en 70er jaren. Herkenbare melodieën van o.a. Dorus, A.M.G. Schmidt, Rocco Granata, Doris Day en De Selvera’s worden wederom begeleidt door een live combo.

Vanaf eind september gaat de voorstelling spelen in diverse woon-zorgcentra in Almere en omgeving.  De repetities starten vanaf april en staan onder professionele leiding van Dick Schaar (regie), Jorge Verkroost (muzikale leiding) en Sabine Bulder (choreografie).

Het gezelschap zoekt mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen, zich hierin willen bekwamen en plezier beleven om te spelen voor een kritisch maar dankbaar publiek. Vanaf +/- 15 jaar bent u van harte welkom om te komen auditeren. Naast kwaliteiten vinden wij motivatie, inleving, persoonlijkheid en competentie belangrijk.

Wilt u bewoners van woon-zorgcentra een hele mooie en middag laten beleven en oude tijden doen laten herleven? Wilt u veelvuldig spelen op het toneel en daarmee u talent ontwikkelen in het vakgebied ‘muziektheater’ meld u aan door voor 20 maart een CV te sturen naar administratie@topalmere.nl.

TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Peformance. TOP Theaterproducties maakt grote en kleine professionele voorstellingen met amateurs. Tevens organiseren we worshops en masterclasses.

Voor meer informatie www.topalmere.nl.

Foto: Berend-Jan floor