Take Twee Producties brengt Er zit iets los bij Nonkel Jos

Take Twee Producties start haar 6de speeljaar met een aantal nieuwe acteurs, waaronder Marleen Korthoudt, die voor het eerst voor Take Twee Producties op de planken staat. Marleen, een ervaren topactrice die nog de eer heeft gehad om meermaals met de grote Gaston en Leo te kunnen en mogen werken.

Naast Marleen maken ook Saartje Danckers en Jelle Bervoets hun acteerdebuut bij het theater van Ben en Jerry. Verder maken Jerry Verhaert en Gregory Van Dammer deel uit van de cast.

Het Verhaal

Na de dood van zijn echtgenote leidt Francis, een bemiddeld man van middelbare leeftijd, een liederlijk leven met de ene ‘assistente’ na de andere. Zijn laatste verovering is Jasmine. Zijn ernstige zoon en student Jonathan kan het niet langer aanzien. Dan komt Pater Jos op bezoek, de broer die al jarenlang in Afrika woont als missionaris. Maar dan blijkt dat Nonkel Pater zijn pij over de haag wil gooien en zich ook in het nachtleven wil storten. De manzieke moeder van Jasmine ziet de ex-pater wel zitten, maar ook butler Herbert, stipt syndicalist, moet er aan geloven. Of is dit alles maar opgezet spel?

Informatie

Info en Tickets: 070/246 036 of fakkeltheater.be