Streamingconcert Always in our Hearts

Een warm winters hoopvol concert in deze speciale kerstperiode, waar we onze dierbaren  het liefst rond ons zouden hebben. An en Erwin brengen klassiekers als het Ave Maria van Schubert, Valse de l’adieu van Chopin, maar ook Vanessa Williams, Phantom of the opera, Judy Garland en Kerst in Wenen.

U zal zeggen: het zoveelste streamingconcert in deze tijden… Maar wij proberen origineel te zijn. En er in deze moeilijke tijden een persoonlijke touch aan te geven. Niets kan de warmte van het samen naar een concert gaan, laat staan samen kerst te vieren, vervangen. Als mensen dit concert cadeau willen geven aan een geliefde, vriend, familielid,… sturen wij de gelukkige de link naar de streaming samen met een persoonlijke kerstboodschap van de artiesten. Met een beetje fantasie en organisatie kunnen de gever en de krijger dan samen, elk in de eigen huiskamer kijken. En zo toch een beetje nabijheid voelen, ‘apart together’. Op de avond van de streaming, en/of op kerstavond bijvoorbeeld, want het concert kan nog een week lang gratis herbekeken worden.

An Lauwereins (sopraan) en Erwin Deleux (piano)

An mocht zich uitleven in de rol van verwende operadiva Carlotta in The Phantom of the Opera van A.L. Webber, en dit zowel in België als later in de originele Engelse productie in Londen. Tot hiertoe is zij de enige Belgische zangeres die een hoofdrol heeft gespeeld in een musical op het Londense West-End. Ondertussen speelt zij al meer dan 25 jaar rollen in zowel musical, opera, operette en wordt zij regelmatig gevraagd als soliste in concerten.

Erwin treedt op in de Singel, in het Concertgebouw van Amsterdam, voor het Festival van Vlaanderen, het Gentse Chopinfestival,… zijn vertolkingen van de concerto’s van Rachmaninov en Tsjaikovski oogsten veel succes. De laatste jaren legt hij zich ook toe op composities die veel weerklank vinden op Spotify.

Informatie

Always in our Hearts vanuit Quatre Mains Klaviercentrum in Gent
Livestream op 18 januari 2021, 20.00u

Tickets 10 euro, bestellen en info www.anlauwereins.be