Stichting Theater brengt Ganesha, een perfecte God

Met trots maakt Stichting Theater hun eerste eigen productie bekend! Vanaf januari 2021 brengen zij ‘Ganesha, een perfecte God’.

Dit prachtige toneelstuk van Terrence McNally in een schitterende musical bewerking van Allard Blom en Rhody Matthijs heeft in Vlaanderen (Judas Theaterproducties) zijn sporen al ruimschoots verdiend. De hoofdrollen in de Nederlandse versie zullen o.a. gespeeld worden door: Pia Douwes, Ara Halici en Marleen van der Loo. De regie zal wederom in handen zijn van Martin Michel.

Verhaal

Karin en Margreet, twee vriendinnen besluiten om dit jaar eens niet op vakantie naar Spanje te gaan, maar om twee weken door India te reizen. Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden. De dames reizen immers niet alleen. Ze worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed. Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margreet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

Informatie

Voor meer informatie volg je de facebookpagina van Stichting Theater: www.facebook.com/stichtingtheater