STAYGE AT HOME

Het ontgaat niemand dat het coronavirus een grote rol speelt in een ieders leven op dit moment. Velen van ons zitten thuis, maar er zijn ook mensen die zich dag en nacht inzetten om dit virus te bestrijden.

Na het zien van The Rosie O’Donnell Show LIVE op Broadwaycom is het idee ontstaan een soortgelijke actie in Nederland op te zetten. Een pre-recorded internet show waarbij we met z’n allen geld gaan inzamelen om het Rode Kruis te ondersteunen. Doneren kan door middel van de doneer button naast de video. 

Wij willen kijkers het idee geven dat we samen dit gevecht aan kunnen gaan. Dit kunnen we ten eerste doen, door thuis te blijven. Daarom zullen alle gesprekken die Elindo heeft met acteurs vanuit huis via Skype zijn. En ten tweede door een paar euro te doneren kun je het Rode Kruis al steunen en daarmee jouw steentje bijdragen in de strijd tegen Corona.

Zaterdagavond 11 april om 8 uur zullen wij daarom STAYGE AT HOME gratis uitzenden op ons YouTube & Facebook kanaal. Samen met Elindo Avastia (Bekend van o.a. Mamma Mia & Kinky Boots) maken we een uitzending waarbij verschillende musical sterren worden geïnterviewd, challenges spelen en voor ons optreden vanuit hun huiskamer!

De namen die we alvast kunnen verklappen zijn: Nyassa Alberta (TINA in de gelijknamige musical), Terence van der Loo (Moeder, ik wil bij de Revue, TINA), Rudy Hellewegen (Soldaat van Oranje, The Addams Family), Nienke Latten (Jasmine in Aladdin Duitsland), Pamela Kroes (Ciske de Rat & Fontys student), Titus & Fien (Titus en Fien TV) en Merlijne van Noppen (Hello, Dolly!).

We hebben nog meer namen bekend te maken waaronder een internationale musical ster… dus houdt onze social media in de gaten!

Instagram: instagram.com/staygeathome  
Facebook: facebook.com/Stayge-At-Home
Twitter: twitter.com/staygeathome