Rupsje Nooitgenoeg kruipt voor een allerlaatste keer de Capitole binnen

De hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje, Rupsje Nooitgenoeg, voor een laatste keer de Capitole (Gent) binnen gekropen.

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Rupsje Nooitgenoeg is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg! 

Praktische informatie

Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten
Capitole Gent – woensdag 6 november 2019 – 15.30 uur

Tickets: 19,50 euro via www.teleticketservice.com

Foto: Pamela-Raith-photography