Perspresentatie Soof de Musical

Soof de Musical komt in november 2018 eindelijk naar de Nederlandse theaters. Na het grote filmsucces en de hitserie ‘Soof’ is het volgens producenten Cook a Dream en RTL Live Entertainment tijd om dit heerlijke chaotische verhaal op de planken te brengen.

Een heerlijk aankomend verhaal

Deze nieuwe Nederlandse musical bevat een aantal mooie elementen, waardoor de verwachtingen nog hoger gespannen worden. Zo kan het publiek middels VIP tickets plaatsnemen óp het podium. Nog dichterbij de spelers, het decor en de muziek. Ook kan het publiek meegenieten van de smakelijke hapjes die tijdens de voorstelling live gemaakt worden (live cooking) en uitgeserveerd aan de hele zaal. De muziek is geschreven door Peter Slager (BLØF) en Ed Struijlaart met een focus op popmuziek. Tevens zijn er voor een aantal grote Nederlandse sportdames rollen weggelegd. Voetbalsters Anouk Hoogendijk en Dominique Bloodworth, snowboardster Nicolien Sauerbreij, schaatster Annette Gerritsen en volleybalster Manon Flier nemen in een aantal voorstellingen de rol op zich van de sportster op wie de man van Soof (gespeeld door Noël van Santen) verliefd wordt. Ook voormalig wielrenster Leontien van Moorsel zal het grootste deel van de voorstellingen te zien zijn.

Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent, druk en niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

Soof de Musical is vanaf november te zien in verschillende Nederlandse theaters. Meer informatie & tickets vind je op www.soofdemusical.nl

Door Annemarijn Clement

Foto’s: Annemarijn Clement

Preview Soof!

VIDEO: Vandaag zijn in Amsterdam de repetities van Soof de Musical gestart. De cast bracht alvast een nummer voor de pers. Bekijk hier een impressie:

Publiée par Musical Vibes sur Lundi 24 septembre 2018