Openluchttheater Hertme brengt de musical RENT

Openluchttheater Hertme is een bijzondere locatie waar bezoekers een sfeervolle en professionele theater ervaring zullen ondergaan. Naast de succesvolle Passiespelen zal Openluchttheater Hertme zich ook gaan richten op musicals! Musicals vermaken, ontroeren, inspireren en motiveren.

De musical Rent is een rockmusical, gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème, het vertelt het verhaal van een groep jonge kunstenaars waarin het HIV-virus de dood zal betekenen. Acht unieke personages proberen op zijn of haar eigen manier om te gaan met confrontaties als armoede, relaties, verslaving, verlief en liefde. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer leeft? Mag je in deze maatschappij nog zijn wie je wilt zijn? Hoe belangrijk is vriendschap en liefde voor jou? Een musical met vragen en onderwerpen die zeker bij de jongeren van nu nog erg leeft en goed aansluit bij hun belevingswereld.

Met een band onder leiding van muzikaal leider Gerben Kruisselbrink, solisten die je omver blazen, een sterk ensemble en een inspirerende locatie wordt er nieuw leven in dit imposante stuk geblazen.

Houd de website: openluchttheaterhertme.nl in de gaten voor de kaartverkoop.

Productie 2020

De ambitie is om in de toekomst grotere producties te produceren met bekende musicalnamen. In 2020 zal een grotere productie komen waarvan de naam van de voorstelling nog even geheim blijft. In maart 2019 zullen er audities plaatsvinden voor deze nieuwe productie. Hiervoor kan iedereen zich opgeven, aanmeldingen mogen naar PR & communicatie: pr.musicals@openluchttheaterhertme.nl

Foto: Sanne Wevers