Liss Walravens

The Addams Family mocht tijdens het Musical Awards Gala naar huis met de felbegeerde (jury) award voor Beste Musical.

Complete avond

The Addams Family vertelt het verhaal van een nogal excentrieke familie. “Alles wat voor ons normaal is, is bij hen abnormaal”, aldus Liss Walravens, die meespeelt in de voorstelling. “The Addams Family vindt pijn bijvoorbeeld fijn, en wij als gewone burgers niet.” Dochter Wednesday wordt verliefd op een jongen uit een ‘normaal’ gezin, en dus moeten we twee families elkaar ontmoeten.

Het is een droom om een keer zó volledig uitgedost een voorstelling te mogen doen

Liss: “Ik ben heel erg blij dat we de award voor Beste Musical gewonnen hebben. We hebben met de hele cast en crew superhard gewerkt. Het is gewoon zo’n fijne voorstelling om te doen, qua kostuums, pruiken, alles. Het is ook een droom om een keer zó volledig uitgedost een voorstelling te mogen doen, en met zoveel goede mensen voor en achter de schermen. Het is helemaal te gek dat dat dan wordt beloond. Echt heel tof. Ik denk dat mensen naar The Addams Family moeten komen omdat je hier alles krijgt. Ik denk dat je een paar van de beste mensen hebt van het musicalvak. Qua kostuums, orkest, allemaal special effects zoals vuurwerk; ik denk echt dat je een complete avond uit gaat krijgen.”

The Addams Family is de grootste reizende voorstelling van dit seizoen en is nog in diverse theaters te zien t/m 31 maart 2019. Kijk voor meer informatie en tickets op www.theaddamsfamily.nl.

Door Yuki Hochgemuth

Foto’s: Wendy de Noier