Klassiek van de Toekomst


Klassiek van de Toekomst
; een eenmalige muzikale avond, gebracht door jongeren, met klassieke muziek, dans, zang en een optreden van de meiden van TP4Y. Een mooie mix van stijlen. 

Een enerverende muzikale avond

In de Philharmonie in Haarlem vond op zaterdag 1 april een uniek concert plaats. Jongeren tussen de 12 en 21 jaar gaven een klassiek concert begeleid door dansers in dramatische choreo’s. Is er voor de jeugd van tegenwoordig nog iets anders dan mobieltjes en social media? Of is er ook nog aandacht voor ouderen en gewoon contact met elkaar?

De Philharmonie is een fijne concertzaal en het is erg mooi te zien hoe dat enorme orkest daar perfect in past. Het orkest knalt en het enthousiasme in de zaal zwelt aan. Live met de dj en het orkest zingt de meidengroep TP4Y het nummer ‘Tears’ Prachtig! De outfits zijn simpel, maar de dans des te indrukwekkender. Voelen zij zich begrepen en komt dat over in de zaal? Het antwoord is uiteraard JA.

Klassiek van de Toekomst was een enerverende avond in Haarlem. Familie en vrienden zijn trots en dat merk je. Er werd nog tot in de late uurtjes doorgefeest. Zeker voor herhaling vatbaar! Meer informatie vind je op klassiekvandetoekomst.nl

Door Stephan Markus

Foto’s: Stephan Markus