K3 tour 2017

Tijdens de succesvolle afscheidstour konden Hanne, Marthe en Klaasje nog rekenen op de steun van hun grote ‘zussen’. Nu doen ze voor het eerst op eigen kracht in een gloednieuwe K3 Show alsof het altijd zo geweest is. Musical Vibes ging een kijkje nemen in Den Bosch.

Raket Kroket!

Alle kleuren van de regenboog…  Maar wat is K3 zonder die kleuren? Al bij de start van de voorstelling blijken het rood, geel en blauw te zijn verdwenen. Gelukkig komt Captain Space (Walter Baele) hen te hulp, want hij heeft wel een idee waar hun kleuren zijn gebleven. Er volgt een muzikale reis doorheen het heelal. Zal het hen lukken om de regenboog terug compleet te maken?

Veel nieuw werk, maar het zijn toch de oude,bekende nummers die op het meeste bijval kunnen rekenen

De liedjes volgen elkaar in een vlot tempo op, aangepast aan de planeet waar ze zich bevinden, met telkens een even kleurrijke outfit. Veel nieuw werk, maar het zijn toch de oude, bekende nummers die op het meeste bijval kunnen rekenen. Hanne, Marthe en Klaasje zijn nog geen twee jaar geleden in een super gesmeerde machine ‘gesmeten’ en waar ze vorig jaar nog konden terugvallen op hun voorgangers, staan ze er nu helemaal alleen voor. De meiden staan absoluut hun mannetje, hetzij op een frisse en frivole manier. Doe het hen maar na; op zo’n korte tijd je een bestaand en gescript concept volledig eigen maken.  

De meiden staan absoluut hun mannetje, hetzij op een frisse en frivole manier

De kleintjes hun dag kan met het zien van hun idolen al niet meer stuk, maar ook het complete plaatje mag er zijn. De nieuwe K3 Show staat als een huis en is met de mooie kostuums en led-decor ook een lust voor het oog.

De K3 Show is nog te zien in Groningen, Amsterdam, Antwerpen, Maastricht, Eindhoven en Rotterdam. Tickets & meer informatie vind je op www.studio100.com.

Door Wendy de Noier

Foto’s: Wendy de Noier