Jeans: Blame it on the Boogie

Wederom zetten de groep jong talenten van Jeans de kwaliteit standaard voor dans en zang optredens. Als publiek is het bijna onmogelijk om op je stoel te blijven zitten terwijl bekende hit muziek in een twee uur durende voorstelling voorbij komen.

The magic of jeans

Met bekende muziek uit de 60s, 70s, 80s, 90s, 00s, maar ook met muziek uit de huidige hitlijsten laat de huidige crew zien wat ze in huis hebben. Waar het concert in de eerste helft vooral in speelt op het thema van de avond ‘boogie’, wordt er in de tweede helft een meer rock en top 40 tintje gegeven aan de avond. Met verrassende covers en bijzondere medleys wordt het publiek in bijna 2 uur meegenomen door het muzikale landschap.

Met verrassende covers en bijzondere medleys wordt het publiek in bijna 2 uur meegenomen door het muzikale landschap

Niet alleen muzikaal straalt Jeans kwaliteit uit, maar ook uit de choreografie van Ivo Chundro en Alessandro Pierotti blijkt een hoog niveau van kwaliteit. Op het podium is er veel afwisseling tussen verschillende dansstijlen, zo passeren tap, moderne en klassieke dans de revue. Het podium stelt verder qua decor niet veel voor, wat niets af doet aan de show, omdat de kwaliteit van de artiesten de voorstelling draagt.

De nieuwste show van Jeans; Blame it on the Boogie is nog tot 2 maart in verschillende theaters door heel Nederland te zien. Kaarten voor een geweldige avond uit zijn nog te boeken via www.themagicofjeans.nl. De Jeans zijn een echte aanrader voor dit komende theater seizoen.

Door Thimo Meuldijk

Foto’s: Vanessa Wessels