InTeam houdt audities voor Priscilla Queen of the Desert

InTeam Producties brengt in september 2020 de Belgische première van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm. De musical vertelt het verhaal over drie travestieten op een roadtrip door Australië en is doorspekt met ‘80ies en ‘90ies hits als ‘I Will Survive’, ‘Go West’ en ‘I Love The Nightlife’.

Voor deze productie organiseert het productiehuis een auditie op zaterdag 11 januari. De auditie staat open voor professionals, studenten musicalopleiding en getalenteerde amateurs. Volledige beschikbaarheid vanaf 1 augustus. Première op 6 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De auditie bestaat uit een dans- en zanggedeelte.

InTeam zoekt volgende rollen:

Anthony ‘Tick’: dertiger. Gay. Sterperformer in de plaatselijke travestiebar. Heeft een 8-jarige zoon uit een ‘straight’ huwelijk. ‘Down to earth’, in die zin niet de ‘karikaturale’ dragqueen.

Bernadette: vijftiger. Transseksueel. Maakte vroeger deel uit van ‘Les Girls’. Travestiet tegen wil en dank. 

Adam: twintiger. (Uitgesproken) gay. Travestiet maar maakt er een erezaak van zélf zijn acts te zingen, niet alleen te lipsync’en. Flamboyant, provocant.

Diva: 20 – 40j. Drie dames die de lead zingen in de veelal mee gelipte travestie-acts. Sterk in meerstemmigheid.

– Miss Understanding: Man. 20-40. Host in de travestie-bar. Gespecialiseerd in Tina Turner. Bijrol.

Bob: 40-50. Mecanicien in een godvergeten gat. Nuchter. Getrouwd met Cynthia (in die zin de typische vijftiger die een Aziatisch vrouw trouwt – in zijn optiek is alles beter dan eenzaam oud te worden). Wordt verliefd op Bernadette.

– Cynthia: twintiger. Aziatisch (of met Aziatische looks). Heeft een ‘act’ in de plaatselijke bar, eentje die ‘iets’ met pingpongballen te maken heeft. Bijrol.

– Marian: Dertiger. Ex-vrouw van Anthony. Bijrol.

– Shirley: 20-40. Marginale vrouw, onverzorgd. Hangt rond in de plaatselijke bar, op zoek naar wat ‘actie’. Bijrol.

– Mannelijke en vrouwelijke ensembleleden.

Meer info en inschrijving via de website: www.inteam-producties.be