Iedereen getrakteerd bij Iedereen Beroemd

Op 17 februari 2019 ging Iedereen Beroemd, de nieuwste Judas-creatie in première. Pers en publiek waren lovend en ondertussen werden al duizenden tickets verkocht. Judas kondigt nu voor een laatste keer extra voorstellingen aan op 29, 30 en 31 maart 2019.

En als kers op de taart wordt iedereen getrakteerd tijdens dit laatste weekend, want alle tickets voor dit laatste weekend worden verkocht aan € 25,00! Geen excuus meer voor wie nog steeds twijfelde om te gaan. Ideaal voor wie het gewoon voor een tweede (of een derde!) keer wil zien. Vanaf vandaag is de ticketverkoop voor dit laatste weekend van dé ultieme feel-good musical van dit seizoen geopend. Info: www.judas.be

HET VERHAAL

Jean Vereecken hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva Vereecken. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva is niet van de mooiste en is ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren. Als bij toeval ontmoet hij het bekende popsterretje Debbie tijdens één van haar fietstochten en in een impuls ontvoert hij haar. Samen met zijn vriend Willy Van Outreve gebruikt hij het gegijzelde meisje om toegang te krijgen tot de media om zijn zelfgeschreven nummer “Lucky Manuelo”, gezongen door zijn dochter Marva, in de hitparades te krijgen.

ACHTERGROND

Iedereen Beroemd is een Vlaams-Nederlandse film uit 2000, geregisseerd door Dominique Deruddere. De film werd in 2001 genomineerd voor een Oscar® als beste niet-Engelstalige film. Het betekende de doorbraak voor Deruddere als regisseur en was het debuut van actrice Eva Van der Gught. Raymond van het Groenewoud schreef de song “Lucky Manuelo”.
Voor Jelle Cleymans is het zijn debuut als componist en tekstschrijver van een musical. Na succesvolle rollen op het podium, zoals “Kuifje, De Zonnetempel”, “Robin Hood”, “Anatevka” en “14-18”, staat hij dit keer voor het eerst aan de wieg van een musicalcreatie.

CAST

Joke Emmers Marva Vereecken
Sven De Ridder Jean Vereecken
Nele Goossens Chantal Vereecken
Bert Verbeke Willy Van Outreve
Peter Thyssen Manager
Ianthe Tavernier Zangeres Debbie
Steven Colombeen MC
Lauren De Ruyck Ensemble
Lynn Vercauteren Ensemble
Charlotte Suijs Ensemble
Rosanne Pits Ensemble

PRAKTISCHE INFORMATIE 

8, 9, 15 en 16 maart 2019 om 20u15 – NIEUW: 29 en 30 maart.
17, 24 februari en 3, 10, 17 maart 2019 om 15u15 – NIEUW: 31 maart.
Theater Elckerlyc – Antwerpen

U kan tickets bestellen via: WWW.JUDAS.BE en 070/691 002 (max. 0,30 euro per minuut)

LAATSTE WEEKEND: 25 EURO

Foto: Wendy de Noier