Het Nationaal Muziektheater Kinderen Goedgekeurd houdt audities

Het Nationaal Muziektheater Kinderen Goedgekeurd stelt een nieuwe productie voor: het verhaal van “Timo en Johannes en de behekste blokfluit”, genoemd naar het gelijknamige boek met bijhorende CD, verteld, gespeeld en gezongen!

Hou je van zingen, acteren, dansen… In één woord: hou je van op een podium staan? Ben je tussen 8 en 16 jaar? Wil je graag als eerste mee een reeks nieuwe liedjes op de planken brengen? Stel je dan kandidaat om mee te zingen of te acteren op de voorstelling van het gloednieuwe muziekboek ‘Timo en Johannes en de behekste blokfluit’, de nieuwe productie van het Nationaal Muziektheater “Children Approved Foundation” (Kinderen Goedgekeurd).

De audities zijn digitaal, je moet er dus geen extra datum voor vrijhouden. Er zijn wel drie repetitiedata: 16 maart, 30 maart een 22 april 2019. De generale repetitie en het optreden zelf zullen doorgaan op 2 juni 2019. De repetities vinden plaats in Bornem en/of Turnhout, het optreden in CC Ter Dilft – gemeenschapscentrum Hingene. 

De auditionerende moeten een filmpje inzenden van maximum 1 minuut lang, waarin ze een lied naar keuze brengen. Dit filmpje en een beknopte CV kunnen ze tot en met 08/03/2019 doormailen naar jorien@kinderengoedgekeurd.be