Figuranten gezocht voor theaterspektakel Karmeliet

Deze zomer brengt Camerata Productions vzw in samenwerking met de gemeente Buggenhout, Capelderij vzw en Brouwerij Bosteels een totaalspektakel dat de bitterzoete ontstaansgeschiedenis van het Karmelietenbier vertelt ten tijde van de 17de eeuw. In de bekwame handen van regisseur Stijn De wolf belooft dit een overweldigende openluchtvoorstelling te worden.

Figuranten gezocht

‘Een grootschalig spektakel als dit krijgt pas echt kleur met een hele hoop figuranten en dansers’ zegt choreograaf Hakan Quintelier ‘momenteel hebben er zich al zo’n 50-tal mensen opgegeven om te figureren maar dat aantal mag gerust verdubbelen. De repetities voor de figuratie starten pas begin augustus maar op 21 april komen we met de hele bende al eens samen om het voorstellingsterrein te verkennen en verdere afspraken te maken!’ Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.theaterspektakel-karmeliet.be.

Informatie

De voorstellingen gaan door vanaf 23 augustus 2018 in openlucht aan het kasteel van Opdorp. Tickets en info: www.camerata-productions.be.