Extra show Let’s Dance in Ziggo Dome

Het ultieme disco spektakel ‘Let’s Dance’ krijgt een tweede show. De show van zaterdag 17 november die eerder in verkoop ging, is zo’n succes en daarom komt er een extra show op 18 november.

De derde editie van ‘Let’s Dance’ richt zich volledig op de kleurrijke jaren tachtig. Host en initiatiefnemer Humberto Tan, dj Fedde Le Grand en choreograaf Timor Steffens nemen het publiek weer helemaal terug naar de tijd van toen met internationale hoofdacts Chaka Khan en Kool & The Gang.

Edsilia Rombley: “Te gek dat ik gevraagd ben voor ‘Let’s Dance’! Ik ben in de jaren ‘80 opgegroeid met een breed scala aan muziekstijlen, van pop, soul tot reggae. Ik danste vroeger eigenlijk veel liever dan dat ik zong, dus ik ga bij ‘Let’s Dance’ een heerlijke medley van 80’s-songs doen, waarbij ik mijn Caribische roots naar voren laat komen. Lekker dansbaar, het wordt in elk geval een feestje!”.

Brainpower: “Ik kijk enorm uit naar ‘Let’s Dance’ met deze 80’s editie, omdat ik blijvend verliefd ben op dit tijdperk: De muziek – van Michael Jackson tot Run DMC – de films, de Tv-series en natuurlijk de opkomst van Hip Hop. Bij ‘Let’s Dance’ uit ik mijn liefde voor muziek door middel van een eerbetoon aan de rap classics van de 80’s: nummers die simpelweg in het DNA van meerdere generaties zitten!’’.

Informatie

‘Let’s Dance’, zaterdag 17 en zondag 18 november, Ziggo Dome, Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen via letsdance.nl.