Deep Ocean Monsters


Donderdag 14 juli 2016, Burger‘s Zoo in Arnhem, de voorpremière van de show Deep Ocean Monsters. Middenin het park bevindt zich het theater, waardoor je al helemaal in de sfeer komt van de voorstelling.

Spik en spanning in Burger ’s Zoo

Wanneer de show begint, kom je gelijk in een vrolijk verhaal terecht over Zoë die haar droom wilt vervullen om dierenverzorgster te worden in de Ocean van Burger ’s Zoo. Deze probeert ze te starten met drie vriendjes die ze ontmoet op de bodem van de oceaan. Zij geven Zoë informatie over het zeeleven en zo leert ze verschillende ditjes en datjes over de oceaan.

deep1

Het stuk speelt heel goed in op het visuele verbeeldingsvermogen van de jongere kinderen en heeft felle, neon kleuren op slimme wijze in het simpele, maar indrukwekkende blacklight decor verwerkt. Als het ware een levensgroot koraalrif. Het is een korte, informatieve show van 30 minuten met een perfect duidelijk begin, midden en eind. De korte duur van de show maakt dat de kinderen geboeid blijven tijdens het verhaal. Daarnaast zorgt de humor en de aanstekelijke muziek ervoor dat zowel jong als oud de show zal blijven herinneren.

Deep Ocean Monsters is een leuke toevoeging aan je dagje Burger‘s Zoo

Veel gezelligheid, leuke interactieve liedjes en een (voor sommige kinderen) iets té spannend verhaal. Ouders, zonen, dochters, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen allemaal mee duiken en leren over de zee in het verhaal van Deep Ocean Monsters. Kortom; een leuke toevoeging aan je dagje Burger‘s Zoo met het hele gezin.

deep3

Deep Ocean Monsters is van 16 juli tot en met 28 augustus verschillende malen per dag gratis te zien in Burger ’s Zoo. Meer informatie & tickets via www.burgerszoo.nl.

Door Dianne Roskam/Jennifer Worrell

Foto’s: Patrick Defort