De Proefkonijnen zoekt acteurs/actrices (Antwerpen)


De Pannenkoekenbrigade is momenteel een theaterconcept op kinderfeesten. We zijn op zoek naar mensen met de goesting en het talent om dit concept uit te breiden! In december staat de eerste theatervoorstelling op het programma. En wegens de populariteit van het concept krijgt De Pannenkoekenbrigade ook een eigen webreeks en eigen muzieknummers.

Je speelt mee in de afleveringen van de webreeks, de theatershows, … maar je kan ook ingezet worden op de kinderfeesten. Die feesten bestaan telkens uit drie elementen: toneelspelen voor de kinderen en hun familie, toneelspelletjes spelen met de kinderen, pannenkoeken bakken in verschillende kleuren en vormen. Sommige personages zullen ook deel uitmaken van de liedjes.

Profiel PERSONAGES

1. Man 18 – 35 jaar
De slechterik, eeuwige mislukkeling, excentriek
2. Vrouw 18 – 35 jaar
Koket dametje, jong maar met een oud voorkomen, type Mary Poppins
3. Man 25 – … jaar
Een boer, sjofel uiterlijk, humoristisch voorkomen

Profiel

Woonachtig in/rond de regio Antwerpen stad.
Regelmatig beschikbaar in weekends (overdag) en woensdagnamiddagen

Acteerskills zijn uiteraard een must, maar voor De Pannenkoekenbrigade zijn ook een aantal andere talenten een groot pluspunt:

– improvisatie
– zang
– kinderanimatie
– dramadocent
– culinaire creatieveling

Aanbod

In de loop van oktober krijgen mensen die in aanmerking komen de kans om zichzelf voor te stellen op het kantoor van De Proefkonijnen in Antwerpen en na 31 oktober volgt een tweede auditieronde. Meer info, check onze website: www.deproefkonijnen.be/pannenkoeken-kerstfeest

Solliciteren

Mailen naar info@deproefkonijnen.be. Ook productiemedewerkers (voor stageplaatsen) mogen een mailtje sturen.
Contactpersoon: Randall Van Duytekom
Reageren voor: 31/10/2017

www.deproefkonijnen.be