Cindy Bell geeft les op MusicalCamp

Alweer een nieuwe naam voor het populaire zomerkamp in Brabant. Musicalactrice Cindy Bell reist komende zomer af naar Hapert, waar MusicalCamp voor het 9e jaar plaatsvindt.

MusicalCamp is een steeds groter kamp, waar je in de zomer terecht kunt voor een week summerschool: liedinterpretatielessen, danslessen, ensemblezang en spellessen passeren de revue. De perfecte vakantie voor iedereen die in de zomer wil bijscholen binnen het theatervak. Kinderen, volwassenen, professionals en amateurs: iedereen is welkom en krijgt op zijn eigen niveau les.

De lijst met namen die voorheen les gegeven hebben op MusicalCamp wordt langer en langer:  Pia Douwes, Freek Bartel, Celinde Schoenmaker, Tony Neef en ga zo maar door. En weer is er een nieuwe docent bekend gemaakt: Cindy Bell.

Wederom geen onbekende in musicalland. Cindy heeft al veel musicalproducties op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien in Sonneveld, Legally Blonde, Ramses en Fame. Ook was ze afgelopen jaar deelnemer van The Voice of Holland.  Het lesgeven is voor haar bekend terrein. Ze is zangcoach en geeft regelmatig workshops aan grote gezelschappen. Ook geeft ze les aan de Fontys dansacademie en de Lucia Marthas Academie. Zeer geschikt dus voor MusicalCamp. Ze zal tijdens de tweede week MusicalCamp deel uitmaken van het vaste docententeam en ze zal onder andere de lessen liedinterpretatie voor haar rekening nemen.

Informatie

Veel weken zitten al bijna vol, maar de week waarin Cindy komt lesgeven (de tweede week), zijn er nog voldoende binnenplekken voor MusicalCamp. Wil jij les krijgen van Cindy? Kijk dan nu op www.musicalcamp.nl of het wat voor jou is!