Charlotte Suijs in Arthur en de strijd om Camelot

Actrice Charlotte Suijs, bekend als Inez uit de VTM-serie Familie, keert vanaf april 2020 terug naar de middeleeuwen. Zij zal immers de rol van jonkvrouw Guinevere vertolken in de spannende familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’. Deze voorstelling van productiehuis Event-Team i.s.m. I&L Entertainment zal in april en mei door Vlaanderen toeren langs 10 verschillende theaters.

Charlotte kijkt er naar uit om deze hoofse dame te vertolken. Maar haar rol is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze Guinevere is geëmancipeerd en in het bezit van een stevige karatesprong. Ze laat in deze versie haar oog vallen op ridder Lancelot, maar Arthur is ook wel lief en knap. Met z’n drieën gaan ze op zoek naar het zwaard in de steen.

Charlotte studeerde musical aan het Kon. Conservatorium van Brussel en was te zien in de schoolproducties Pippin en Jekyll & Hyde. Na haar studies vertolkte ze de understudy van Jessica in de Ketnetmusical Team UP en maakte ze deel uit van het ensemble van ‘40-45’ en ‘Iedereen Beroemd’. Sinds maart 2019 is ze te zien in de VTM-serie Familie als Inez.

Verhaal

Duik samen met Arthur en Merlijn de tovenaar in het spannendste en meest swingende musicalavontuur van 2020! Op school wordt Arthur gepest en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn stiefmoeder. Vaak droomt hij weg bij de verhalen van zijn grote held: Koning Arthur. Wanneer hij tijdens een hevige storm geraakt wordt door de bliksem ontwaakt hij in de wereld van zijn lievelingsverhaal. Samen met Guinevere en ridder Lancelot gaat hij op zoek naar het magische zwaard in de steen. Helaas is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar dit voorwerp. Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur en zijn vrienden te dwarsbomen. Wie zal als eerste het zwaard vinden?

Informatie

De legende is speciaal voor de hele familie vertaald naar een humoristische, hippe en avontuurlijke familiemusical.
Doelpubliek: vanaf 5 jaar
Duurtijd : 2 x 50 minuten
De voorstelling is te zien vanaf 9 april tot en met 9 mei 2020 in verschillende theaters in Vlaanderen.

Informatie en tickets via www.event-team.be

Foto: Sam De Maesschalck