Audities WCOPA 2019/2020

De auditieperiode voor de wereldkampioenschappen WCOPA is geopend. Nieuwe deelnemers kunnen zich vanaf vandaag en tot en met 1 november aanmelden om auditie te doen voor deze oprechte Amerikaanse droom kans!

WCOPA is de wereldkampioenschappen voor Performing arts dat plaatsvindt in Orange County, Californië. Deze one-and-only, in Olympische stijl internationale ontmoeting voor aspirant-artiesten en entertainers wordt jaarlijks gehouden in het “Hollywood” -gebied, de entertainment hoofdstad van de wereld. Zangers, muzikanten, dansers, acteurs en modellen uit meer dan 60 landen kunnen strijden voor prijzen die onder andere bestaan uit scholarships, medailles en opname contracten.

Het begeleidend voor-traject bestaat uit verschillende coachingsdagen, workshops, voorlichtingsdagen en zullen deelnemers de nodige feedback en tips/tricks ontvangen.
Het competitie traject bestaat normaal gezien uit een week en heeft de volgende elementen: WORLDSTARS Bootcamp, openingsceremonie(Parade of Nations), een WORLDSTARS village om te netwerken, Workshops van bekende panelleden, en zal afsluiten met de Grand Finale Competitie.

Nieuwe deelnemers kunnen zich vanaf vandaag en tot en met 1 november opgeven om auditie te doen voor deze oprechte Amerikaanse droom kans! Een deelnemer mag zich voor meer dan één act/categorie opgeven, maar dit moet van te voren aangegeven worden en voor alle categorieën zal de deelnemer auditie moeten doen. ( Deze worden uiteraard los van elkaar beoordeeld).
Een voorbeeld: een acteur mag zich bijv. ook opgeven voor de categorie zang.

Stuur een mail naar whitney.wcopa@gmail.com met daarin een motivatiebrief waarom wij jou moeten meenemen naar Amerika. Daarnaast willen wij een video zien waarin jij je binnen 1 minuut voorstelt en daarnaast binnen 3 minuten (per categorie) een act uitvoert.

De online auditie periode sluit op 1 November.

Deelnemers die de online auditie behaald hebben kunnen al voor 1 november de fysieke auditie doen. Deze zullen plaatsvinden op de volgende datums:
– 21 september
– 26 oktober
– 16 november

Meer informatie zal volgen na succesvolle afronding van de online auditieperiode.